fbpx

Trenger du hjelp med markedsføring på Amazon?

Amazon – et springprett ut i verden

Amazon er verdens største ehandelsnettsted. På 1mnd i fjor hadde de over 150 millioner brukere på Amazon.com, kun i USA! Vi har markitekter som har lang erfaring med Amazon, og som kan hjelpe deg med å lansere din butikk og hente ut ditt potensiale.

Hvorfor selge på Amazon?

Høy tillit

Brukerne stoler på Amazon. I følge The 2019 Amazon Consumer Behavior Report sier 89% at de vil benytte seg av Amazon neste gang de skal shoppe.

Enorme volumer

I de største markedene i verden har Amazon en markedsandel på over 50% av all e-handel. Det gjelder både land som USA, Storbritannia og Tyskland. Et annet stort poeng er at det etter all sannsylighet bare er et tidsspørsmål før de leverer til det norske markedet, og da er du allerede tidlig ute.

Enkel logistikk

Amazon er kjent for sitt FBA program, som betyr at Amazon står for all logistikk til sluttkunden selv. Med dette programmet blir også lettere produktene dine promotert.

Hvorfor bruke oss?

Lang erfaring

Vår markitekt har allerede lang fartstid i plattformen og kan alle tips og triks. Vår erfaring er din trygghet for at satsningen gjøres skikkelig. Hvorfor finne oppe kruttet på nytt?

Tidsbesparende

Vi vet hva som trengs for å få deg og din butikk “up and running”. Vi kan gjøre det effektivt og uten nybegynnerfeil.

Kvalitet

Alt som gjøres av våre markitekter gjøres med kvalitet. Derfor kan du være trygg på at din tilstedeværelse blir presentert på en profesjonell og god måte.

Slik fungerer prosessen:

Ta kontakt

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, e-post eller per telefon. Vi avtaler et uforpliktende møte der vi blir bedre kjent og kan avdekke muligheter for felles verdiskapning.

Strategi

Markitektene våre vet hva de skal se etter. VI analyserer bedriftens tekniske løsninger, eksisterende markedsføring og potensiale. Deretter lager vi en strategisk plan for å sette opp ditt selskap på Amazon rettet mot et ønsket marked.

Gjennomføring

Vi setter opp butikken din i Amazon og vi håndterer dine markedsaktiviteter på plattformen, gjerne i samspill med din eksisterende markedsavdeling. Viktigst av alt – vi jobber sammen som et team.

Bli kjent med vår Senior Amazon Markitekt

Jonnathan Griffith

Senior Amazon Markitekt

Jonathan Griffith er vår Senior Amazon Markitekt som til daglig holder til i Nord Irland utenfor Belfast. “Jonny” startet med å selge bildeler på Amazon helt tilbake i 2012, og har i ettertid solgt varer for mange millioner for flere ulike selskaper på Amazon. Med hans erfaring er han uten tvil en Markitekt du kan ha nytte av om du ønsker å begynne med Amazon. Etter mange år i bransjen har han også bygget seg opp et nettverk internt i Amazon, som er til stor nytte for de som ønsker å benytte seg av plattformen. Han har et godt grunnlag med kunnskap for å vite hva som skal til for å gjøre dine produkter til å ranke først i søkeresultatene hos Amazon.