fbpx

Amazon Store – din nettbutikk på Amazon

Kom i gang med Amazon Store

Amazon tilbyr gjennom Amazon Advertising en nettbutikkfunksjon hvor du kan nå allerede etablerte kundegrupper som er interessert i produktkategoriene du tilbyr på deres plattform.

Verktøyet gir mulighet for egenpromotering på en rik nettsideplattform hvor du kan opprette en butikk med flere faner som gjenspeiler din merkevares profil og varesortiment. Tjenesten er dessuten helt gratis, noe som gjør det til et lavterskeltilbud for alle som allerede har en nettbutikk eller som vurderer å starte en.

Ønsker du å komme i gang med Amazon nettbutikk?

Hvordan fungerer Amazon nettbutikk?

Gjennom den skreddersydde nettbutikkløsningen får du muligheten til å styrke merkevaren din og hjelpe kunder med å oppdage produktsortimentet du tilbyr. Brukergrensesnittet baserer seg på et intuitivt flisesystem, som gjør det enkelt å plassere og flytte rundt på innholdselementer for å skape akkurat den kundeopplevelsen en er ute etter. 

Tjenesten byr på mange egendefinerbare maler, hvor en som nevnt også kan opprette flere faner for å speile bredden i tilbudet av produkter. Store mengder informasjon gjøres tilgjengelig og innbydende for kundemassene, og det uten at en behøver å skrive en eneste linje med kode. 

Butikktjenesten lar en dessuten opprette en egen nettside med Amazon-URL. I praksis vil dette vises som amazon.com/dittvaremerke. Adressen gjør det enkelt for kunder å videresendes fra bedriftsannonser på Amazon eller hos en tredjepartsaktør til ens egen nettbutikk. 

Få din egen merkevare-URL på Amazon.com

Slik blir mulighetene for tilfang av potensielle kunder enda større. 

Utformingen av adressen gjør den enkel å huske, og gjør at det er varemerket som står i fokus. 

Det er imidlertid ikke nok å tiltrekke seg kunder gjennom en innbydende nettbutikk, en vil gjerne også å ha kunnskap om hvilke målgrupper som besøker den for å optimalisere uttrykksformen og sikre seg et konkurransefortrinn. 

Gjennom nettbutikkplattformen blir en presentert for nyttig statistikk over trafikkmengden på siden, slik som antall daglig besøkende, antall sidevisninger, og hvor mange salg butikken genererer. 

Hvem kan benytte seg av tjenesten?

Å etablere en nettbutikk på Amazon er helt gratis. Selgere som ønsker å opprette en butikkside må være registrert i Amazons varemerkeregister (Amazon Brand Registry), mens dette ikke er nødvendig for forhandlere eller agenturer. 

Som selger må en på det aktuelle tidspunktet har rett til varemerket, og det må være innsendt til og godkjent av Amazon. Merk at du ikke nødvendigvis må annonsere eller ha annonsert på Amazon tidligere for å opprette en nettbutikk.

Hvorfor bruke oss?

Lang erfaring

Vår markitekt har allerede lang fartstid i plattformen og kan alle tips og triks. Vår erfaring er din trygghet for at satsningen gjøres skikkelig. Hvorfor finne oppe kruttet på nytt?

Tidsbesparende

Vi vet hva som trengs for å få deg og din butikk “up and running”. Vi kan gjøre det effektivt og uten nybegynnerfeil.

Kvalitet

Alt som gjøres av våre markitekter gjøres med kvalitet. Derfor kan du være trygg på at din tilstedeværelse blir presentert på en profesjonell og god måte.

Bli kjent med vår senior amazon markitekt

Jonnathan Griffith

Senior Amazon Markitekt

Jonathan Griffith er vår Senior Amazon Markitekt som til daglig holder til i Nord Irland utenfor Belfast. “Jonny” startet med å selge bildeler på Amazon helt tilbake i 2012, og har i ettertid solgt varer for mange millioner for flere ulike selskaper på Amazon. Med hans erfaring er han uten tvil en Markitekt du kan ha nytte av om du ønsker å begynne med Amazon. Etter mange år i bransjen har han også bygget seg opp et nettverk internt i Amazon, som er til stor nytte for de som ønsker å benytte seg av plattformen. Han har et godt grunnlag med kunnskap for å vite hva som skal til for å gjøre dine produkter til å ranke først i søkeresultatene hos Amazon.