Amazon Bannerannonse

Bannerannonse

Fordelen med denne type annonsering er at den ikke er stasjonær, det vil si at den kan følge en potensiell kunde gjennom ulike tredjepartssider eller apper, så vel som på salgsplattformer som Amazon. Tjenesten Amazon tilbyr er foreløpig i beta. Den gjør det enkelt å opprette bannerannonser på kort tid, uavhengig av hvilket budsjett du har. Deres variant øker muligheten for å tiltrekke seg potensielle kunder på Amazons egen plattform, så vel som ellers på nettet. Amazon har en betydelig brukermasse i internasjonal sammenheng, som en selv får mulighet til å dra nytte av som bannerannonsør. Tjenesten benytter seg av selskapets egne demografidata, som gjør det mulig å tiltrekke riktig segment i deres kundebibliotek mot ens egen bedrift, basert på deres relevante kjøp- og søkehistorikk hos Amazon. I bedriftssammenheng betyr dette at bannerannonsen får en naturlig plass i kontekst til søkene de foretar og produktkategoriene de utforsker. Dette gir igjen mulighet for å tiltrekke seg kunder som er genuint interessert i produktene en tilbyr.

Nr. 3  markert med gul ramme er ett eksempel på hvordan en Bannerannonse kan se ut på Amazon.com

Selv om teknologien som ligger bak kan anses som sofistikert, betyr det på ingen måte at en trenger å være i besittelse av betydelig teknologisk kompetanse for å komme i gang med bannerannonsering. Løsningen muliggjør promotering av produktporteføljen i sin helhet ved hjelp av automatisk genererte reklamebannere. Disse er optimalisert for å konvertere en nysgjerrig interessent til en betalende kunde.Amazons løsning gjør det mulig for små og store bedrifter å følge med på, og dernest nå, selskapsmålene de har satt seg. Gjennom å skape oppmerksomhet rundt produktene en tilbyr er veien kortere fra å få en nysgjerrig kikk til et betalingsbekreftende klikk.

KRAV FOR Å BRUKE TJENESTEN

Bannerannonsering er tilgjengelig for profesjonelle selgere som er registrert i Amazons varemerkeregister (Amazon Brand Registry), forhandlere, og agenturer med klienter som selger produkter på Amazon. Videre må annonsen, herunder produktene det annonseres for, være i tråd med Amazons annonsepolicy.