fbpx

Kom i gang med Amazon nå

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Slik fungerer prosessen:

Ta kontakt

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, e-post eller per telefon. Vi avtaler et uforpliktende møte der vi blir bedre kjent og kan avdekke muligheter for felles verdiskapning.

Strategi

Markitektene våre vet hva de skal se etter. VI analyserer bedriftens tekniske løsninger, eksisterende markedsføring og potensiale. Deretter lager vi en strategisk plan for å sette opp ditt selskap på Amazon rettet mot et ønsket marked.

Gjennomføring

Vi setter opp butikken din i Amazon og vi håndterer dine markedsaktiviteter på plattformen, gjerne i samspill med din eksisterende markedsavdeling. Viktigst av alt – vi jobber sammen som et team.

Hvorfor bruke oss?

Lang erfaring

Vår markitekt har allerede lang fartstid i plattformen og kan alle tips og triks. Vår erfaring er din trygghet for at satsningen gjøres skikkelig. Hvorfor finne oppe kruttet på nytt?

Tidsbesparende

Vi vet hva som trengs for å få deg og din butikk “up and running”. Vi kan gjøre det effektivt og uten nybegynnerfeil.

Kvalitet

Alt som gjøres av våre markitekter gjøres med kvalitet. Derfor kan du være trygg på at din tilstedeværelse blir presentert på en profesjonell og god måte.

Våre markitekter:

stian svensson hexeberg

Stian Svensson Hexerberg

Daglig leder

Stian Svensson Hexeberg er gründer og daglig leder av Markitekt AS. Stian har lang erfaring som markedsfører for nettbutikker, og har jobbet lenge med synlighet i Google og sosiale medier. Stian så et uutnyttet potensiale i det norske markedet i bruk av Amazon som salgskanal, og har med sin erfaring fra tradisjonelle digitale kanaler en stor forståelse for hvordan man raskt kan komme i gang og hva man bør gjøre for å lykkes.

Jonnathan Griffith

Senior Amazon Markitekt

Jonathan Griffith er vår Senior Amazon Markitekt som til daglig holder til i Nord Irland utenfor Belfast. “Jonny” startet med å selge bildeler på Amazon helt tilbake i 2012, og har i ettertid solgt varer for mange millioner for flere ulike selskaper på Amazon. Med hans erfaring er han uten tvil en Markitekt du kan ha nytte av om du ønsker å begynne med Amazon. Etter mange år i bransjen har han også bygget seg opp et nettverk internt i Amazon, som er til stor nytte for de som ønsker å benytte seg av plattformen. Han har et godt grunnlag med kunnskap for å vite hva som skal til for å gjøre dine produkter til å ranke først i søkeresultatene hos Amazon.

Våre kontorer:

Oslo kontoret

Lillestrøm kontoret