Møt vårt team

våre markitekter

STIAN SVENSSON HEXERBERG

STIAN SVENSSON HEXERBERG

Stian Svensson Hexeberg er gründer og daglig leder av Markitekt AS. Stian har lang erfaring som markedsfører for nettbutikker, og har jobbet lenge med synlighet i Google og sosiale medier. Stian så et uutnyttet potensiale i det norske markedet i bruk av Amazon som salgskanal, og har med sin erfaring fra tradisjonelle digitale kanaler en stor forståelse for hvordan man raskt kan komme i gang og hva man bør gjøre for å lykkes.

Kontakt

JONATHAN GRIFFITH

JONATHAN GRIFFITH

Jonathan Griffith er vår Senior Amazon Markitekt som til daglig holder til i Nord Irland utenfor Belfast. “Jonny” startet med å selge bildeler på Amazon helt tilbake i 2012, og har i ettertid solgt varer for mange millioner for flere ulike selskaper på Amazon. Med hans erfaring er han uten tvil en Markitekt. Etter mange år i bransjen har han også bygget seg opp et nettverk internt i Amazon, som er til stor nytte for de som ønsker å benytte seg av plattformen.

Kontakt

FRIGG MOSSEROS

FRIGG MOSSEROS

Lang erfaring innen logistikk/transport fra selskaper som OneMed, Schenker (tidl.
Linjegods), S-Gruppen (nå Maske Gruppen) og VingCard. Hun har meget gode Excel-kunnskaper, og med sine analytiske evner finner hun den beste logistikkløsningen for ditt selskap. Frigg kan beskrives som løsningsorientert, sterk på kommunikasjon og relasjonsbygging, god på å formidle ideer og konsepter.

Kontakt

VEGARD KROGH

VEGARD KROGH

Vegard er en performance marketing spesialist, han har også en solid SEO bakgrunn. Med lang erfaring innen digital markedsføring på sosiale medier og Google, har vegard flere suksesshistorier å vise til både i B2B og B2C markedet. Vegard er opptatt av gode samarbeid med sine kunder for å nå målene på en gunstig måte.

Kontakt

EMIL SAGLIEN RUUD

EMIL SAGLIEN RUUD

Emil er en energisk person som aldri gir opp. Tross sin unge alder har han flere års erfaring med innholdproduksjon, med egen YouTube kanal, men også for blant annet LSK og Owe Halvorsen Advokater. Han er kreativ til alle døgnets tider, og fungerer som et friskt og ungt pust i enhver innholdssammenheng.

Kontakt

ERIK MELGÅRD

ERIK MELGÅRD

Erik er en ung gutt med mange nye og friske tanker. Erik har også tross sin unge alder en del erfaring med annonsering gjennom sin egen dropshipping nettbutikk. Erik er intern i Markitekt og bistår kunder med optimalisering av nettbutikk, annonsering i sosiale medier og på Google Ads.

Kontakt
Adresse:
Ta kontakt i forkant ved besøk
Oslo – Grensesvingen 9
Lillestrøm – Storgata 7
Åpningstider: 09.00 – 17.00